Eindelijk, het is zover! Je hebt er zo lang naar uitgekeken, maar nu is het moment aangebroken. Die iPhone 14 is eindelijk de jouwe. Zo’n iPhone is meer dan een telefoon. Het is jouw link met de buitenwereld, je krant, je muziekspeler en eigenlijk ook een hip accessoire. Hier lees je hoe je je iPhone kan beschermen tegen schade en diefstal.

Barstjes en schade voorkomen

Het is best lastig, je iPhone is tegelijkertijd erg kwetsbaar en veelgebruikt. Er bestaat dus altijd een kans dat je hem laat vallen, er ergens mee tegen botst of er krassen op maakt. En dat is natuurlijk jammer. Dit kun je vermijden door gebruik te maken van iPhone 14 hoesjes. Zulke hoesjes worden in verschillende uitvoeringen gemaakt. Op die manier blijven ze fashionable terwijl ze tegelijkertijd je meest geliefde gebruiksvoorwerp beschermen. Je kan kiezen voor hoesjes die alleen de achterkant van je iPhone beschermen, maar er bestaan ook iPhone 14 hoesjes die je hele telefoon de nodige bescherming bieden. Wanneer je een hoesje koopt dat aangepast is aan je iPhone 14, ondervind je ook geen hinder van dit omhulsel. Zo kun je ongestoord de volumeknoppen bedienen en je camerafunctie benutten. Met sommige iPhone 14 hoesjes is het zelfs perfect mogelijk om je telefoon op te laden zonder dat je hem hoeft in te pluggen. Dit werkt via het MagSafe-systeem. 

Diefstal vermijden

Door het gebruik van een hoesje of cover, bescherm je je iPhone tegen schade. Maar met zo’n fancy smartphone loop je natuurlijk ook het risico dat hij gestolen wordt. In tegenstelling tot schade, kun je diefstal niet herstellen; weg is weg. Gelukkig bestaat ook hier een oplossing voor. Er bestaan namelijk telefoonhoesjes met een koord eraan. Dit koord hang je rond je nek of drapeer je over je lichaam. Op die manier heb je je iPhone steeds dicht bij je en kan hij niet zomaar gestolen worden. Je kunt de telefoonhoesjes met koord ook multifunctioneel gebruiken. Niet alleen ziet het er uit als een fashionable accessoire, in sommige van deze hoesjes kun je ook je bankkaart en identiteitskaart kwijt. Op die manier hoef je geen tasje meer met je mee te nemen en heb je steeds je handen vrij. Ook bij de telefoonhoesjes met koord is er een ruim aanbod aan verschillende soorten hoesjes met verschillende soorten koorden.

Soorten hoesjes

Of je nu een hoesje met of zonder koord aankoopt, het aanbod blijft sowieso erg groot. Je kunt eerst en vooral het materiaal kiezen waar je hoesje uit vervaardigd is. Wil je een siliconen, kunststof of luxe bookcase hoesje? Mag het transparant zijn, of net veelkleurig? Of personaliseer je je iPhone graag door een hoesje met een inspirerende quote of een geweldige foto te ontwerpen? Alles is mogelijk. Door online te bestellen kies je een hoesje dat volledig bij jou past en supersnel geleverd wordt.

Abbonement
Een telefoon abonnement kan veel voordelen bieden. Ten eerste, je bent niet gebonden aan een contract, waardoor je de flexibiliteit hebt om te kiezen wanneer je een abonnement wilt aangaan of beëindigen. Ten tweede, je krijgt toegang tot een breed scala aan telefoonopties, waaronder mobiele data, sms-berichten, internationale roaming en meer. Ten derde, je krijgt korting op je telefoonrekening als je langere abonnementen selecteert. Ten slotte, je kunt de beste abonnementsaanbiedingen vergelijken op prijsvergelijken.nl.